Muğla Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Muğla Muttaş Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 55 memur personel alımı yapılacak. Farklı pozisyonlarda alım yapılacak olup ilanda kadro dağılımı ve başvuru şartları paylaşılmaktadır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

  • 22 Şoför,
  • 3 Büro Memuru,
  • 4 Otopark Görevlisi,
  • 6 Palamarcı,
  • 2 Misafir İlişkileri Görevlisi,
  • 18 Beden İşçisi,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

MUTTAŞ personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinin A Bendinin 1,4,5,6,7 ve 8 numaralı alt bendindeki şartları taşıyor olmak gerekmektedir.

Özel olarak ise, en az lise mezunu olmak, Vardiyalı çalışmasına engel herhangi bir durumu olmamak, Bilgisayar Office programlarını kullanabilmek şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

MUTTAŞ personel alımı başvuruları 21 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 23 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen ilgili kuruma yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/48730/mugla-muttas-mugla-kent-hizm-ins-turz-tas-tic-isl-iletisim-san-tic-a-s-23-09-2021.pdf

Editör: TE Bilisim