Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan polisevleri ihtiyaçlara göre personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Kamuya bağlı bu kurumların alım ilanları genel olarak İŞKUR üzerinden yayımlanmakta ve başvurularda buradan kabul edilmektedir.

Muğla Fethiye Polisevi tarafından hazırlanan alım ilanı İŞKUR üzerinden yayımlandı. Yayımlanan ilana bakıldığında Muğla Fethiye Polisevinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçici süreli çalışacak 3 servis komisi personelinin alımı yapıldığı görülmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Muğla Fethiye Polisevi
Alınacak Pozisyon: Servis Komisi
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Son Başvuru: 20 Nisan 2017
Kamu Kurumu / Geçici Personel

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Muğla Fethiye Polisevi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçici 3 servis komisi alımı yapılacak. Peki ilana kimler müracaat edebilir. Buna göre alım da her hangi bir deneyim ya da sertifika şartı aranmamakta olup en az ilköğretim mezunu olan adaylar müracaat yapabilir.

BAŞVURULAR

Başvurular Muğla İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link üzerinen yapılmaktadır. Adaylar farklı illerden İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile bu ilan için başvuru yapamamaktadır. Ancak Muğla'da bulunan İŞKUR şubelerinden başvurular kabul edilmekte olup yine aşağıda ki linkten de adaylar servis komisi pozisyonu için başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

https://goo.gl/PpM2x3

DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ