Geçtiğimiz haftalarda ( 20 Eylül 2018 ) yayımlanan ilana göre Milli Savunma Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre Milli Savunma Üniversitesi bünyesindeki perosnel eksikliğini gidermek için toplamda 222 kişilik boş kadro ile Akademik kadrolarına personel alacak. Buna göre çimi, Atanması, Görevleri ve Görevde Yükseltilmesi Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre sivil kaynaktan profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Söz konusu ilan 20 Eylül 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı. Buna göre Henğz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar başvurularını en geç 04 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapmak için ilanın tam metnini incelemek için aşağıdaki bağlantı üzerinden ilanın tam metnini inceleyebilrsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin Lisans dereceli bölümlerinden mezun olmak, Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuracak adaylar 01 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu olmak, Öğretim üyesi kadrosu hariç diğer kadrolar için ALES sınavından en az 70 puan almış olmak, Yedek Subay, erbaş veya er hariç asker kişi olmamak, Alım yapılacak kadro için belirtilen şartlar ıtaşımak gibi nitelikler aranacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim