MSB ANT Başkanlığı 18 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Alım duyurusu Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurulmuştur. MSB ANT Başkanlığı Ankara İl Müdürlüğüne Aşağıdaki pozisyonlarda personel temin edecek. Adayların çalışma bölgeleri farklıdır. 

ALIM KADROLARI : 

MSB ANT Başkanlığı farklı pozisyonlarda toplamda 11 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı gerçekleştirecek. İşte alım kadroları şöyledir:

Malatya iline 3 adet Şoför, Malatya İline 3 adet Teknisyen, Hatay İline 1 adet Kalifiye İşçi, Osmaniye iline 1 adet Kalifiye İşçi, Diyarbakır iline 2 adet Kalifiye İşçi ve Elazığ iline 1 adet Kalifiye İşçi olmak üzere toplamda 11 kişi alınacak. 

Adaylar başvurularını en geç 27 Mayıs 2017 tarihine kadar İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvuru yapabilmesi için, Lise ve dengi okul mezunu olmak, Çok tehlikeli işyerlerinde ve vardiyalı işlerde çalışmasında engeli bulunmamak, Teknisyen kadrosu için ,seyahat etmesine engel bir durumu bulunmamak. Şoför kadrosu için, C,D ya da E sınıfı ehliyet ile SRC-5 belgesine sahip olmak şartlarını taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir. Adaylar daha detaylı bilgi için ve alım tablosu için ( https://goo.gl/t6WglD ) bağlantısını kullanarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.
Editör: TE Bilisim