Milli Savunma Bakanlığı resmi İnternet sitesinde yayımlamış olduğu duyuruya göre bünyesindeki eksikliği karşılamak için farklı bölgelerde bulunan komutanlıklarına 600 kişilik boşluk ile Daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Yapılmış olan duyuruya göre başvuru işlemleri ve diğer detaylar Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak.

HANGİ KOMUTANLIKLARA ALIM YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı duyuruda farklı bölgelerdeki komutanlıklarına işçi alımı yapacağını ilan etti. Buna göre Milli Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde görevlendirilmek üzere Sürekli İşçi statüsünde 600 kişilik boş kadro ile daimi işçi alımı ve personel alımı yapacak.

MUHTEMEL BAŞVURU ŞARTLARI!

Söz konusu duyuruda başvuru şartları net olarak belirtilmese de, adaylardan muhtemelen, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Belirtilen eğitim seviyesinde olmak gibi nitelikler aranabilir.

BAŞVURULAR:

Milli Savunma Bakanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı 25 mart 2019 tarihinde İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvurular başlayacak ve adaylara sadede 5 günlük bir süre verilerek adaylar başvurularını en geç 29 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekecektir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup bunun dışında yapılacak herhangi bir başvuru yöntemi kabul edilmeyecektir.

İLANDAN HABERDAR OLMA:

Milli Savunma Bakanlığı MSB işçi alım ilanı İŞKUR üzerinde yayımlandığında haberdar olmak için işin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilandan anında haberdar olabilir ve böylelikle başvuruları kaçırmamış olursunuz. Ya da bizleri sosyal medya üzerinden takip ederek ilandan anında haberdar olabilirsiniz.

İlana dair MSB tarafından yapılan duyuruya ulaşmak için : https://www.msb.gov.tr/Basin-ve-Yayin/BasinAciklama/surekli-isci-alim-ilani-2232019 bağlantısını kullanabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim