MSB 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı yaptığı işçi alım duyurusu ile bünyesindeki personel eksikliğini kapatacak. Duyuruya göre MSB 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Eskişehir alacağı adaylardan Kamu Personli Seçme Sınavı şartı arayacak. Adaylar 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme SInavından en az 60 paun almış olmaları gereklidir. 

Alım Yapacak Birim : 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Eskişehir.
Alınacak İşçi Sayısı : 26
Alınacak Boş Pozisyon : Uçak Bakım Teknisyeni ( Gövde Motor ) 
Eğitim Seviyesi: Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Çok Programlı Meslek Lisesi, Teknik ve Anadolu Liseler ile Muadili Liseleri.

Yukarıda da belirtildiği üzere MSB 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı bünyesine Uçak bakım Teknisyenliği kadrosunda 26 işçi personel alımı yapacak. Adaylar tüm başvuru işlemlerini Türkiye İş Kurumu tarafından yapacaktır. Adaylar bütün başvuru şartları taşıması gerekmekte olup, bu şartlara uygun olan adaylar nihai listede yer alacak ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince sınava tabii tutulacaktır. 

Adaylar Kamu personeli Seçme SInavı dışında yukarıda belirtilen eğitim seviyelerinden, Uçak Bakım Teknisyenliği (Gövde-Motor Bölümü), Uçak Bakım Alanının Uçak GövdeMotor Dalı Bölümü Mezunu Olmak zorundadır. Adaylar ilanın duyurusu yapıldığı tarih itibari ile en geç 10 gün içerisinde, yani 16 mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

DİĞER İŞÇİ ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim