Mondelez Personel Alımları İş Başvurusu

Mondelez personel alımı gerçekleştiriyor. Mondelez bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli illerde personel alıyor. Sizde Mondelez ailesine katılmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Mondelez, ülkemizde bisküvi, şekerleme ve çikolata alanında faaliyet gösteren uluslar arası bir gıda şirketidir. Ülkemizdeki faaliyetleri ile etkin bir bu alanda etkin bir rol oynayan firma, Mondelez Eleman Alımları İş Başvurusuilanları ile her yıl onlarca kişiyi iş sahibi yapmaktadır. Belki firma adı verince bir çok kişi tanımaz ama Tobleron, Olips, Şıpsevdi, Kent ve Milka gibi marka isimlerini duyunca herkes bu büyük şirketi hatırlayacaktır. Özel markalarla geniş bir pazarda çalışan firmada iş sahibi olmak da bir ayrıcalıktır.

2015 yılının sonuna kadar personel alımına devam edecek olan firmanın Mondelez Eleman Alımları İş Başvurusu ilanlarını takip edebilir ve siz de bu büyük firmada iş bulma şansına sahip olabilirsiniz. İlanlar hakkında en doğru ve kesin bilgiler firmanın kendi resmi internet sitesinde insan kaynakları tarafından yayınlanmaktadır. Firmanın iş ilanlarının detaylarına da buradan ulaşabilir ve isterseniz ilan şartlarını taşımanız durumunda başvuru yapabilirsiniz. Frimanın açok iş ilanları şu anda şu şekildedir;

- Vergi Danışmanı,

- Geleneksel Kanal Satış Şefi,

- Elektrik Bakım Mühendisi,

- Yerel Zincir Mağazalar Satış Yöneticisi

- Yerel Zincir Satış Şefi,

Firmada bu ilanların yanı sıra sürekli olarak yeni ilanlar da açılmaktadır. Aynı zamanda genel başvuru ile de Mondelez Eleman Alımları İş Başvurusu yapmak mümkündür. Fakat Mondelez şirketi alım yapacağı bölümlerde çalışacağı insanların İngilizce bilmesine öncelik vermektedir. Eğer sizin deiyi derecede İngilizce bilginiz varsa iş başvurusu yaparkan rakiplerinizden bir adım öndesiniz demektir. Bu yıl sonuna kadar personel alımı yapmaya devam edecek olan firmaya gereken şartları taşıyorsanız başvuru yapmanızı öneririz. Bir çok alım yapacak olan firmada maaşınız da dolgun olacaktır.

iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/mondelez-international-is-ilanlari-c3611-p37523/

Editör: TE Bilisim