Ülkemizde ve yurt dışında kargo - taşımacılık sektörünün lider firmaları arasında yer almakta olan MNG Kargo açık pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alım ilanları MNG Kargo tarafından hazırlanmakta ve genel olarak interaktif iş ilanları sitelerinden pozisyonlar duyurulmaktadır.

MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve online iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında MNG Kargo'nun toplam 25'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Anonim Şirketi ilan ettiği 25'e yakın pozisyon içni personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

ÇAĞRI MERKEZİ ELEMANI
MUHASEBE YÖNETİCİSİ
MAĞAZA YÖNETİCİSİ
İDARİ İŞLER UZMANI
ORTA DÜZEY YÖNETİCİ
NETWORK UZMANI
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için MNG Kargo çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR

MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Anonim Şirketinin ilan etmiş olduğu 25'e yakın pozisyona müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli pozisyonlara ulaşması ve aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir eğer uyumlu ise bu pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/E3XHnY
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim