MNG Kargo Yurt içi veya Yurtdışı taşımacılık hizmeti veren bir kargo şirketidir. Türkiye Genelinde 850 den fazla şubesi bulunan MNG Kargo şimdi yeni açılan şubelerine veya mevcut şubelerindeki eksikliği karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alacağını belirtti. Farklı 50 ilan yayımlanarak yüzlerce personel alacak.İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilanlar hakkında detaylar vereceğiz.

MNG Kargo Genel Bilgilendirme:

MNG Kargo 2003 yılında kurulmuş olup, Türkiye Genelinde Yurtiçi veya yurtdışı taşımacılık hizmeti veren ve 850 den fazla şubesi ile bizlere hizmet sunan bir kargo şirketidir. MNG Kargo bünyesine 9500 den fazla çalışan barınıyor ve bizlere 2200 den fazla kara taşıma aracı ve 6 uçağıyla hizmet vermektedir.  Bu yönde sizde MNG kargo ailesine katılmak istiyormusunuz?

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

MNG Kargo yayımladığı açık iş pozisyonlarına göre, Şube Müdürü, Sürücü, Uzun Yok Sürücüsü, Saha operastyon Elemanı, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu, Motorlu Operasyon Elemanı, Aktarma Müdür Yardımcısı, Kademe Elemanı, ELEKTRİK - MEKANİK USTASI  pozisyonlarında alım yapacak. 

Alımlar Türkiye Genelinde farklı bölgelerde yapılacak. Bu bağlamda, İstanbul, Antalya, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Nevşehir, İzmir, Manisa, Rize, Sivas tarbzon, Muğla, Aydın, Tekirdağ, Amasya, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara, Çorum ve Tokat illlerinde ve farklı ilçelerinde alım yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

MNG kargo personel alımları ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Bu bağlamda adaylardan, En Az Lise mezunu olmak, Müşteri memnuniyetine önem veren, Ekip çalışmasına yatkın. İletişim yeteneği gelişmiş, Herhangi bir sağlık sorunu olmayan, Analitik Düşünce yapısına sahip olmak, Müşteri ve satış odaklı olmaları gereklidir.

Ofis içerisinde çalışmayı gerektirecek pozisyonlar için MS Office programlarına hakim olmak ve Şoför ( Sürücü ) pozisyonlarında çalışacak adaylar için ise,  En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

MNG kargo Personel alım ilanlarına başvurular İnternet üzerinden yapılmaktadır. Bu bağlamda adaylar sizlerle aşağıda paylaşacağımız bağlantı sayesine başvuru ekranlarına ve tüm açık iş pozisyonlarına ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/2GANl2W  ( Bu Bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. )

Diğer Özel Şirket İlanlarından veya Kamu ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek anında haberdar olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim