2003 yılında faaliyetlerine başlayan ve birçok şubesi ile müşteri hizmeti sağlamayı hedefleyen Mng Kargo şirketi 2 binden fazla kara taşıma filosu, 14 bölge müdürlüğü ve 9 binden fazla personeli ile taşımacılık alanında hizmet sunmaktadır. Taşımacılık alanında hizmetlerine devam etmek için farklı kadrolarda personel alımı için iş ilanları yayınlayan Mng Kargo'da görev almak isteyen adaylar haberimiz üzerinden hangi kadrolara alım olacak, hangi illerden alımlar yapılacak ve diğer başvuru detaylarına ulaşabilirler. İşte ayrıntılar...

HANGİ KADROLARI İÇİN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Mng kargo firması kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar ile; bölge satış yöneticisi, aktarma müdür yardımcısı, iş zekası ve veri ambarı uzmanı, oracle veri tabanı yöneticisi, yazılım uzmanı gibi kadroları için personel alımı ilanları yayınlamıştır. Peki hangi bölgelerden personel alımı olacak?

HANGİ İLLERDEN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Eskişehir, İstanbul, Ankara, İzmir gibi bölgelerden personel alımı yapacağını açıklamıştır. Bu bölgeler güncelliğini kaybedebilir veya yerine yeni iller eklenebilir. Daha net bilgi için Mng kargo resmi kariyer adresini ziyaret edebilirsiniz.

MNG KARGO ŞİRKETİNİN İŞ İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Mng kargo şirketinin açık iş kadrolarına iş başvuru işlemleri ise resmi kariyer adresi olan https://www.kariyer.net/firma-profil/mng-kargo-yurtici-ve-yurtdisi-tasimacilik-a-s-5754-30637 üzerinden yapılmaktadır. Adaylar ilgili resmi kariyer adresine giderek üye girişi sağlamalı ve ya kayıt olarak güncel iş ilanlarına ulaşabilir ve iş başvuru işlemlerini başlatarak yararlanabilirler.

Editör: TE Bilisim