İŞKUR her geçen gün yayımladığı ilanlar ile binlerce kişiye iş imkanı sunuyor. Buna göre Hem Devlet Personel Başkanlığı tarafından hemde Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden yayımlanan ilana göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesine en az lise mezunu personel alacak.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu

Alım Yapılacak Pozisyon: Makine Teknolojisi Teknisyeni

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Süreli

Pozisyon Sayısı: 1

Yukarıda da bilgisini verdiğimiz üzere Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu 1 kişilik boş kadro için Türkiye İş Kurumu üzerinde personel alım ilanı yayımladı. Buna göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu En az lise mezunu olan Makine Teknolojisi Teknisyeni alacak. Söz konusu ilana erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilecek olup başvuru için adaylara 10 günlük süre verilmektedir.

Adayların çalışma adresi ise, Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğü olarak belirtilmiştir. Adaylardan bu yönde, Lise Mezunu CNC Bölümü, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol ve Makine bölümü mezunu olan ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak. Ayrıca alımlar Terörle Mücadelede yaralanan kapsamında alım yapılacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 15 Ekim 2018 tarihi itibari ile başladılar ve adaylar en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 24 Ekim 2018 tarihine kadar yapmaları gereklidir. Başvurular, 10 gün içerisinde İl Hizmet Merkezinden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim