Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Makina ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için personel alımı yapmaya devam ediyor. Genel olarak personel temin bildirilerini kendi hazırlayan Makine ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğünün alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır.

Geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 94 kişilik memur personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Müracaatlar 3 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Makina ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 94 kamu personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

REFRAKTER USTASI - 8 PERSONEL
ÇELİKHANE OPERATÖRÜ - 30 PERSONEL
TAVAN VİNÇ OPERATÖRÜ - 12 PERSONEL
İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ - 10 PERSONEL
KİMYA - 4 PERSONEL
METAL - 12 PERSONEL
METALURJİ - 12 PERSONEL
ENDÜSTRİYEL OTOMASYON - 6 PERSONEL

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Makina ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü toplam 94 kamu personeli alımı yapacak. Müracaat etmek isteyen adaylar nasıl başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURULUR

Müracaatlar İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adayların ilanın yayımlandığı il İŞKUR müracaat merkezlerinden müracaat etmesi gerekmektedir. Yine İŞKUR'un resmi internet sitesinden de adaylar Makina ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü 94 kamu personeli alımı ilanına başvuru yapabilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim