Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü aracılığı ile hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi işçi personel alımı yapacağı öğrenildi.

Yine alım ilanın da adayların ilanın yayımlandığı İŞKUR üzerinden müracaat etmesi gerektiği belirtildi. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 3 Nisan 2017 tarihinde Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğünün alım yapacağı 94 personel için müracaatların sona ereceği görülmektedir.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğünün hazırladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 94 personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

REFRAKTER USTASI - 8 PERSONEL
ÇELİKHANE OPERATÖRÜ - 30 PERSONEL
TAVAN VİNÇ OPERATÖRÜ - 12 PERSONEL
İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ - 10 PERSONEL
KİMYA - 4 PERSONEL
METAL - 12 PERSONEL
METALURJİ - 12 PERSONEL
ENDÜSTRİYEL OTOMASYON - 6 PERSONEL

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü 94 personel alımı yapıyor.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Yukarıda belirtilen tüm pozisyonlara Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü tarafından yanlarında belirtildiği sayı kadar personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl müracaat edilir?

Müracaatların ilanın yayımlandığı il İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile yapılmakta olup yine adaylar aşağıda verilen link aracılığı ile de Makina Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğünün alım ilanlarını bularak İŞKUR'un internet sitesi üzerinden müracaatlarını 3 Nisan 2017 tarihine kadar yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
Editör: TE Bilisim