Milli Savunma Bakanlığı personel alımı için ilana çıktı. İlgili ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup, Başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu tarafından alınacatır. Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki çalışan personel eksikliğini karşılamak üzere Engelli Personel Alımı yapak. Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gereklidir.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Milli Savunma Bakanlığı

Alım Yapılacak Kadro: Hafif Silahçı

Alım Yapılacak Sayı: 1

Çalışma Adresi: 51'inci Bakım Fabrika Müdürlüğü

Milli Savunma Bakanlığı yukradıda belirttiğimiz gibi engelli Hafif Sİlahçı alacak. bu pozisyonda çalışacak kişi Hafif Silahların bakım ve onarımlarından sorumlu olacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için aranan şartları taşımaları şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Milli Savunma Bakanlığı Engelli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Mesleki veTeknik anadolu liselerinin makine bölümü  Makine onarım bakım dalında mezun olmuş, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Engelli olarak, Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ile Enfüstri meslek liselerinin belirtilen bölüm ve dalından sınava girmiş olmak ve bunu belgelemek, en az %40 engeli olmak, Adayların ellerinde ve gözlerinde engeli olmamak, Ayaktan engeli olabilecek ancak destektisz yürüme şartı aranacaktır. Başvurusunu yapan adaylara ilgili sınav yapılacak olup, sınavdan başarılı olan adaylar 3 ay süre ile deneme süresinde tabi tutulacaklardır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. İŞKUR tarafından belirtilecek aday listesine giren adaylar 10 gün içerisinde 51 inci Bakım Fabrika Müdürlüğüne başvuru ederek istenilen belgelerin kontrolü yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar İlanın Tam Metnini inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim