Türkiye İş Kurumu devamlı olarak işçi personel alım ilanı yayımlıyor. Son olarak yayımlanan ilana göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı statülerde işçi personel alımı gerçekleştiriyor.

Yayımlanan bir ilana göre Milli Savunma Bakanlığı Terörle Mücadelede yaralanan 2 kişilik boş kadro ile aşçı yardımcısı alacak. Bir dğer ilana göre, Milli Savunma Bakanlığı Erzurum ilinde bulunan 55. Fabrika Müdürlüğüne 2 kişilik kadro ile Elektronik Teknisyeni alacak. Bir diğer ilana göre ise, 53. Bakım Fabrika Müdürlüğü Erzincan ilinde 1 kişilik kadro ile Metal Kaplamacı alacak.

Söz konusu olan Elektronik Teknisyeni ve Metal Kaplamacı pozisyonlarında Engelli personel alımı yapılacak. Buna göre Engelli pozisyonuna başvuru yapacak adayların mutlaka Engeli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların ilgili ilanalara başvuru yapabilmeleri için, Elektronik Teknisyeni için ortaöğretim veya dengi okul mezunu ve Metal Kaplamacı ilanı için en az İlköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca Adayların ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Engelli pozisyonları için puan almış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, ve Sabıka kaydı bulunmamak olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 09 Ağustos 2018 tarihine kadar İŞKUR il Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.