Devlet Personel Başkanlığı tarafından 11 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki çalışan personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilan ile Milli Savunma Bakanlığı, 1'inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü ( Eskişehir ) terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan statüde 24 işçi alınacak. 

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığı 1'inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü bünyesine 24 kişilik kadrosu ile, En az ilkokul mezunu ve en fazla lise veya dengi okul mezunu olan 16 buşalıkçı ( Stevard ) ve 8 Malzeme Muayene ve Kontrolcüsü alınacak.

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanmış olup başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Buna göre talebe başvurular İlanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Yani başvurular 11 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Buna göre başvurular son başvuru gününe kadar Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvurular yapıldıktan sonra 04 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00 da 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Adaylar isterlerse kura çekimini izleyebileceklerdir. Yayımlanan ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim