Kamu kurumları açık pozisyonları için hazırlamış oldukları ilanları kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı veya İŞKUR aracılığı ile duyurmaktadır. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile kamuya 2 daimi personel alımı yapacak.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı personel alımı ilanı kurum tarafından hazırlanmış olup kamuya Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyuruldu. Peki detaylar nelerdir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı
Alınacak Pozisyon: Kalifiye İşçi
Mezuniyet: Lise ve Dengi
Alınacak Müdürlük: Ankara Müdürlüğü

İLAN DETAYLARI


Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından kamuoyuna Devlet Personel Bakanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da lise ve dengi okul mezunu (büro yönetimi) bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği kalifiye işçi pozisyon için 2 daimi personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Alınacak olan adaylar Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı bünyesinde kalifiye işçi pozisyonun da istihdam edecek olup görev yerinin Ankara olacağı belirtildi. Öte yandan alım ilanına başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi her hangi bir bilgi paylaşılmadı. Adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli bilgilere ulaşması gerekmektedir.

https://goo.gl/ZbULgh
TÜM KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ