İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesine 3 kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Farklı pozisyonlara yapılacak iş ilanları için adaylar sıkı bir denetimden geçerek Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalışma imkanı bulacak.  Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden de duyrulan ilana göre başvuru yapacak olan adayların yanlızca terörle mücadele operasyonlarında yararlanmış kişilere yönelik olduğu açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR  ve Milli Savunma Üniversiesi'nin eş zamanlı oalrak yayınladığı iş ilanına göre adaylardan istenilen tek bir şartın olduğu bu şarta uymayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı. Yapılacak iş başvurularında adayların alınacağı pozisyonlar şu şekildedir; İzolasyon (Gemi), armadörden sorumlu işçi ve marangoz olarak belirtilmetkedir. Başvuru yapacak olan adayların 5 Ekim 2018 tarihine kadar isterlerse İŞKUR İl Müdürlüklerinden isterlerse de İŞKUR web siteleri üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Milli Savunma Bakanlığı bünyesine başvuru yapacak adayların istenilen pozisyonlar için belirlenen şartlar şu şekildedir; " Marangoz pozisyonu için adayların liselerin mobilya, dekorasyon gibi bölümlerden mezun olması şartı istenmektedir. Armadör işçisi alımları için ise lise zamanlarında güverte, gemi inşa ve gemi yapımı gibi denizcilik bölümlerinden mezun olma" şartları istenmektedir.

Editör: TE Bilisim