Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ) kamu personeli alımı yapacağını ilan etmişti. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için toplamda 523 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak. Başvuruların 19 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlaması ile binlerce aday başvuru yaptı. Başvurular henüz devam ediyor ve ilgili detayları sizlere aktarıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı kamu personeli alımı için ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre toplamda 523 kişilik boş kadro ile İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Elektrik-Elektronik Mühendisi, Gemi İnşaat Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Metalurji Mühendisi, Çevre Mühendisi, Gıda Mühendisi, Tekstil Mühendisi, Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Mekatronik Mühendisi gibi pozisyonlarda toplamda 523 kişilik kadro ile alım yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

MSB mühendis alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, TSK, Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlığı sağlık yönetmeliği gereğince Memur Adayı Olur raporu almış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve alım yapılacak Mühendislik pozisyonu için gerekli eğitim seviyesini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Adaylar başvurularına 19 Kasım 2018 tarihi itibari ile başladı ve en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden online olarak gerçekleştirmeleri gereklidir. Bunun dışında yapılacak olan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvurularını gerçekleştirrebilmek içn aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni