Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımı için İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımlandı. Milli Eğtim Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan personeller belirlenen İl müdürlüklerinde görev alabilecek. Yayımlanan ilana göre Kahramanmaraş ilinde görev yapılan İl Müdürlüğü bünyesine 13 Beden İşçisi geryiye kalan 11 eleman kontenjanı için ise Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne temizlik görevlisi kontenjanı için personel alımının yapılacağı açıklanmıştır. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Milli Eğtiim Müdürlüğüne bağlı İl Müdürlüklerinde görev alacak olan personellerin gerekli alım şartlarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Her iki kurum için belirlenen özel şartlar olsa da genel şartlar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, özel şartları sağlıyor olmak, gerekli güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alınması, düzenli çalışmaya engel olacak bir sağlık sorununun bulunmaması" adaylardan istenilen genel şartlar arasında yer almaktadır. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel ilanları için yapılacak başvurular 8 Ekim 2018 tarihine kadar yapılacak olup isteyen adaylar İŞKUR İl müdürlüklerine giderek başvuru yapabilir, isteyen adaylar ise İŞKUR sistemi üzerinden kendi üye bilgilerini girerek başvuruda bulunabilmektedilr. 

İŞKUR üzerinden alım yapılacak olan pozisyonlar için verilen ilan numaraları şu şekildedir; " Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü 00004579165 olarak, Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapmak için 00004579421 olarak adaylara ilan edilmiştir. Başvuru yapacak olan adaylar başvuru yapmadan önce özel şartları iyice okumalı ona göre başvurularını gerçekleştirmelidir.

Editör: TE Bilisim