Milli Eğitim Bakanlığının bilindiği üzere 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında Türkiye geneline temizlik görevlisi pozisyonu için toplam 40 bin kişilik personel alımı yapması beklenmekteydi ve merak ile beklenen açıklama geçtiğimiz günlerde duyuruldu.

Buna göre il il olmak üzere İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ''MEB bakım, onarım ve temizlik'' pozisyonu için personel alımı yapmaya devam ediyor. Bilindiği üzere toplam 40 bin kişilik personel alımı yapılacak. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında toplam 40 bin geçici süreli istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapıyor. Ancak adayların çoğu alım ilanına müracaatların nasıl yapılacağını bilmiyor. Peki başvurular nasıl yapılacak.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Yukarıdaki linki takip edecek olan adayların sol üstte bulunan ara bölümüne basması ve İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında yapılan tüm alım ilanlarını öğrenmesi gerekmektedir. Hangi il, hangi ilçe için hangi pozisyona personel alımı yapıldığı öğrenildikten sonra adayların en yakın İŞKUR merkezine giderek ilgili pozisyona müracaat etmek istediğini belirtmesi gerekmektedir. İlana oldukça yoğun talep olduğundan adayların hızlı davranması gerekmektedir.

DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim