Türkiye'nin mağaza sektörünün öncü firmaları arasında yer almakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi bilindiği üzere market sektörünü teknoloji ile buluşturdu ve mağazaları en teknolojik olarak bilinen firmalar arasında yerini aldı. Migros Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Migros Ticaret Anonim Şirketi tarafından yeni yayımlanmış ilanlara bakıldığında 80'e yakın farklı pozisyon için Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapılacaktır. Peki pozisyonlar ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Migros Ticaret Anonim Şirketi İlan Edilen Pozisyon: 80'e Yakın Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Migros Ticaret Anonim Şirketi kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 80'e yakın pozisyon duyurmuştur. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. BÖLGE MİGROS SEZONLUK MAĞAZA PERSONELİ BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI BÖLGE MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI YENİ AÇILACAK MAĞAZALARA PERSONEL MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYI PAZARLAMA OPERASYON UZMAN YARDIMCISI BÖLGE MİGROS KASAP PERSONELİ gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR

MİGROS personel alımına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi ve müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/Gk2uEr 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim