Perakendecilik sektörüne hizmet eden köklü firmalardan bir tanesi olan Migros personel alımı yapıyor. Bu sektörde kariyer hedefi olanlar için İŞKUR üzerinden personel alım ilanları yayınlanıyor. Gıda ve temizlik maddelerinin yanı sıra zücaciye gibi bölümleri olan Migros’un pek çok şubesi olduğundan dolayı personele ihtiyacı oluyor.

Müşterilerine kaliteli ve kusursuz hizmet verme amacı ile her geçen gün kendini güncelleyen Migros’un şube ağı da genişliyor. Bu sebeple 2019 yılında belirli zamanlarda yayınlanacak olan ilanlar ile Migros personel alımı yapılacak.

Mağazacılık sektöründe çalışacak olan personellerde aranan bir takım özellikler bulunuyor. Bu özellikler;

  • İş disiplinine önem veren

  • Takım çalışmasına uyumlu

  • İnsan ilişkileri kuvvetli

  • Sektörde tecrübeli

  • Verilen işi eksiksiz yapabilecek

  • Güler yüzlü olmaktır.

Müşteri memnuniyetinin yanı sıra Migros çalışanlarına da iyi imkanlar sunan ender mağazalardan bir tanesidir. Özellikle çalışanların haklarının gözetilmesi ve daha iyi çalışma koşullarının sunulması adına çalışmalar yapılmaktadır.

Migros yayınlamış olduğu ilanlar ile yıl içerisinde temizlik işçisinden kasiyere kadar pek çok personel alımı yapacak. İlanları takip ederek dilediğiniz pozisyonlara başvuru formu yardımı ile başvurunuzu yapabilirsiniz. İnsan kaynakları birimi tarafından incelenen formlar sonucunda şartları taşıyan adaylar görülmeye çağırılacaktır.

Şayet çalışma saatlerinin size uygun olduğunu ve şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız Migros şubelerine bizzat giderek de başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca bu alanda kariyer hedefi olanlar mağaza müdürlüğü, bölge müdürlüğü gibi pozisyonlara da başvuru yapılabilir.

Başvuru Adresi : https://www.migroskurumsal.com/IKBasvuru.aspx?IcerikID=36

Editör: TE Bilisim