Migros Türkiye üzerinden en çok tercih edilen markalardan bir tane olmakla beraber AVM - Market tarzı iş yerleri ile daha çok kazanmayı hedeflemektedir. Her sene şirketin büyüme oranını artırmak isteyen şirket yöneticileri nitelikli personel alımları ile daha büyük hedeflere kısa zamanda ulaşmanın yolunu ararken tecrübeli, tecrübesiz olmak üzere lise, önlisans ve lisans bölümlerini bitirmiş adaylara iş imkanı sağlamaktadır.

Hangi Pozisyonlara Personel Alınacak

Migros yaptığı açıklama ile bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.
Sıcak satış fırın elemanı, kasiyer alımı, tezgâhtar alımı, kasap alımı, meyve sebze tezgâhtarı alımı, Kasap alımı, şarkütör alımı, sezonluk personel alımı, Yeni açılacak şile Migros mağaza personelleri alımı ve mağaza personeli

Yukarıda adı geçen tüm pozisyonlara personel alımı yapılacak olup adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Üstelik lise öğrencileri dahi işe alınabiliyor.
Migros yayınladığı iş ilanları ile çok sayıda personeli işe almaya devam ediyor. Sizler için bu ilanları takip ediyor ve ilanlar eklendiğinde bizde sizler için ilan linklerini ekliyoruz. Yukarıda adı geçen söz konusu pozisyonlara başvurmak istiyorsanız hemen aşağıda bulunan linki takip ederek gerekli başvuru formunu doldurabilir ve Migros'da çalışmaya balayabilirsiniz.

https://www.migroskurumsal.com/IKBasvuru.aspx?IcerikID=36