Ülkemizin mağazacılık konusunda önemli yatırımları bulunan ve adından sıklıkla basında bahsettiren Migros Ticaret Anonim Şirketi Türkiye'nşn dört bir yanında bulunan ve onlarca farklı kategori de ürünü ile halka hizmet vermeye devam ederken yine yatırımlarını sürdürmekte ve açık pozisyonlarına personel alımlarını gerçekleştirmektedir.

Migros Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında Migros Ticaret Anonim Şirketinin yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Market Firması: Migros Ticaret Anonim Şirketi
Farklı Pozisyon Sayısı: 110'a Yakın
Türkiye Geneli Alınacak Eleman: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Migros Ticaret Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 110'a yakın farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Buna göre aşağıda verilmiş olan pozisyonlar için eleman alımı yapılacak.

TAZE GIDA PERSONELİ
ÜRÜN GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
MİGROS MAĞAZA PERSONELİ
MİGROS TAZE GRUP ELEMANI
KASİYER
PAZARLAMA STAJYERİ
MİGROS SICAK SATIŞ ELEMANI
KASAP PERSONELİ
MİGROS MAĞAZALARI KASİYER-TEZGAHTAR

BAŞVURULAR

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyona yüzlerce personel alımı yapılacaktır. Başvuru yapmak için adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/xXF3sp
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim