Migros Market personel alımı yapacağını ilan etti. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile her daim farklı marketler bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere alım ilanı yayımlamaya devam ediyorlar. Ancak Migros Ticaret Anonim Şirketi açtığı yeni marketlerine ve mevcut markerlerindeki eksikliği karşılamak için personel alacağını belireterek en yüksek sayıda alım yapacak market oldu.

Bu bağlamda Migros farklı pozisyonlarda ve farklı şehirlerde 1558 personel alımı yapmak için ilana çıktı ve alımların en az ilköğretim mezunu olduğunu açıkladı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Migros personel alımları hakkında detaylı bilgi vereceğiz.

7 FARKLI ŞEHİRDE 6 POZİSYONDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Migros farklı pozisyonlarda olmak üzere toplamda 1558 personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde alımlar 6 farklı pozisyon için ve 7 şehirde yapılacak. İşte alım yapılacak pozisyon ve şehirler şöyledir.

  1. İstanbul Personel Alımları: İstanbul'da 900 Kasiyer, 10 Kasap, 600 Reyon Görevlisi, 10 Manav, 10 Satış Uzmanı/Uzman olmak üzere 1530 personel alınacak ve İstanbul'da en yüksek alım sayısı yer aldı.
  2. Mardin Personel Alımları: 1 Reyon Görevlisi alınacak.
  3. Gaziantep Personel Alımları: 1 Beden İşçisi ( Genel ) alınacak.
  4. Denizli Personel Alımları: 1 Reyon Görevlisi alınacak.
  5. Balıkesir Personel Alımları: 1 Perakende Satış Elemanı ( Gıda ) alınacak.
  6. Hatay Personel Alımları: 3 Reyon Görevlisi
  7. Muğla Personel Alımları: 17 Beden İşçisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Migros adaylardan bazı nitelikler arıyor. Bu kapsamda başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu yönde adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlk sorunu olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 55 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi niteliker aranacak.

Ayrıca söz konusu personel alımı ilanlarına Tecrübe sahibi veya Tecrübesi olmayan adaylarda başvuru yapabilecler.

ENGELLİ ADAYLAR'DA BAŞVURU YAPABİLECEK!

Migros personel alımı ilanına engelli olan adaylarda başvuru yapabilecekler. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre, Mardin, Gaziantep, Balıkesir, Hatay, Muğla illeri için alınacak olan, Beden İşçisi, Reyon Görevlisi, Satış Elemanı pozisyonları için engelli adaylar başvuru yapabilecektir. Ancak adayların engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Migros personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alınacak. Bu yönde adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak üyelik bilgileri ile giriş yaptıktan sonra İŞYERİ ÜNVANI kısmına MGROS yazmaları durumunda ve ARA butonuna tıklamaları dahilinde ilgili ilanlar açılacaktır.

Editör: TE Bilisim