Ülkemizde en tanınır ve en çok satış yapan marketlerden bir tanesi olan Migros her sene büyüme oranını artırmaya devam ediyor. Şuan neredeyse Türkiye'nin her bir yanında market ağı olan Migros'un satış oranı her sene artmakta ve buna bağlı olarak nitelikli işçi alımı da artmaktadır. Yaz aylarının gelmesi ile alışverişlerde arttı ve Migros'da bulunan personeller bu satışlara yetişemeyecek düzeye geldi. Migros'dan yayınlanan bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere lise, önlisans ve lisans mezunu aday alımı yapılacak.

Hangi İllere Hangi Pozisyon İçin Alınacak?

Migros kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda ve hangi şehirlerde çalışacak.

Yayınlanan bildiriye göre adaylar;

İstanbul, Ankara, Antalya, Şanlıurfa, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Muğla, Mersin Çanakkale, Balıkesir

Yukarıda yer alan şehirlerde;

gelişim uzmanı, dönemsel departman destek elemanı, pazarlama operasyon uzman yardımcısı, dağıtım merkezi planlama sorumlusu, iş ve süreç geliştirme sorumlusu, kasiyer personeli, mağaza personeli, mağaza personeli, kasap / şarküteri personeli, saha elemanı

Yukarıda yer alan pozisyonlarda çalışacak. Şuan için net olarak kaç personel alımı yapılacağı yazmıyor ancak yayınlanan ilanları incelediğimizde Migros'un 110 farklı pozisyonda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını görebilmekteyiz. Sizlerde başvurmak için aşağıda ki linki kullanabilirsiniz.

https://www.migroskurumsal.com/IKBasvuru.aspx?IcerikID=36