Perakende satış firmalarından bir tanesi olan Migros ülke genelindeki mağazalarına personel alımları yapılacağını müjdeledi. Bu kapsamında Hangi illerde istihdamlar yapılacak? İstanbul Çanakkale, Manisa illerinde 4 kadroda alımlar devam ediyor. Bu alımlara başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek.

MİGROS İŞKUR İLANLARI;

Perakende satış temsilcisi alımlarında 20 açık iş ilanı bulunuyor. Migros Ticaret A.Ş.bu kadrodaki alımlarda lise mezunu olmak isteyecek. İş ve Meslek danışmanlarınızdan 00005412580 numaralı ilan için detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kasiyer kadrosunda iki farklı ilan açıklandı. Bir tanesinde 20 personel alımı yapılacak. sadece engelli kadroda başvuru yapacak adaylar için açıklanan bu ilan için İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmek gerekmektedir. İlan detaylarında full time ve part time olarak kasiyer ile tezgahtar olarak görevlendirilmek isteyen kişilerin bu ilana başvuru yapabilecekleri, tecrübe şartı aranmayacağı ifade edildi. Bu alım için en yakın Migros mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Normal statüde ise 10 kasiyer alımı olacak. 00005409821 ilan numarasından ilan detaylarını inceleyebilirsiniz.

Reyon görevlisi alımlarında 10 kişilik açık iş ilanı bulunuyor. İlan numarası 00005391482 olarak açıklandı. Son olarak eğitim düzeyinde ilköğretim mezunları için beden işçisi alımlarında 00005395492 ilan numarasından detaylar açıklandı.

BİLGİ İŞLEM PERSONEL KADROLARI;

Senıor Front End Engıner, FMCG Pazarlama Uzmanı, Mobil Uygulama deneyim sorumlu kadrolarında ve ABAP Uzmanı kadrolarında bilgi teknolojileri alanlarında iş tecrübesi olan adaylar başvuru yapabilecekler. 2020 Migros iş ilanlarına erişmek için tıklayın