Perakende satış mağazalarının Nisan ve Mayıs ayı iş ilanlarında artış oldu. Korona virüs ile personel istihdamını artışlar devam ediyor. Migros alışveriş merkezlerindeki şubelerinde açmaya hazırlanıyor. Türkiye genelinde ki şubelerinde tecrübeli yada tecrübesiz alımlar devam ediyor.

Migros Ticaret A.Ş. bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için Migros resmi internet sitesi üzerinden alımları yapacak. İdari kadroda, mağaza yönetim kadrosunda, mağaza personeli kadrolarındaki alımlarda yüzlerce ilan açıklanıyor. Başvurular nasıl yapılacak?

MİGROS İŞ BAŞVURU FORMU;

Başvuru formu üç alandan oluşuyor. Kişisel bilgiler alanında ad, soyad, doğum tarihi, T.C. kimlik numarası, cinsiyet bilgileri, askerlik durumu alanları girilecek. İletişim bilgileri alanında ise e-posta bilgileri, telefon numarası, şehir ilçe alanları doldurulacak. Öğrenim bilgileri alanında eğitim seviyesi, okulun adı ve başlangıç bitiş tarihleri alanları doldurulacak. Son olarak iş tecrübesi alanında ise şirket adı, pozisyon, işe başlama ve işten ayrılma tarihlerinin girilmesinin ardından başvuruyu tamamlayabilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ ALANI;

ÖĞRENİM BİLGİLERİ ALANI;

İŞ TECRÜBESİ ALANI;

http://basvuru.migros.com.tr/apply.jsp?pos=mp

YÖNETİM KADROSUNDA YÖNETİCİ ADAYI ALIMI;

14 Mayıs tarihli ilana göre Türkiye genelinde mağaza yönetici alınacak. 5M, Mjet, Macrocenter, mağazalarında istihdam edilecek adayların bu alanda 6 yıl iş tecrübesi olması gerekiyor. Üniversiteden mezun olan üniversite mezunu olmayanlar için ise 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir. Perakende satış mağazası alanındaki dinamizme ayak uydurabilecek. Müşteri odaklı, ekip çalışmasına uygun erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmaları gerekli olacak.