Mevlana Kalkınma Ajansı personel alımı yapıyor. Söz konusu olan ile Mevlana Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan kamu personeli eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 11 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak personel adayları aranan nitelikler mutlaka taşımaları gerekmektedir. Ayrıca Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak değerlendirmey egöre adaylar 08 Mayıs 2018, 09 Mayıs 2018 ve 10 Mayıs 2018 tarihlerinde sınava katılacaklardır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Mevlana Kalkınma Ajansı bünyesine 11 kişilik boş kadro ile, 9 Uzman, 1 İç Denetçi ve 1 Destek Personeli pozisyonlarında alım yapacak. Buna göre adaylardan genel olarak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı veya beden rahatsızlığı bulunmamak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, OHAL nedeni ile görevinden çıkartılmamış veya son verilmemiş olmaki herhangi bir terör örgütü üyesi olmamak ve ilgisi bulunmamış olmak ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranacaktır. Ayrıca alım yapılacak pozisyonlar için adaylardan özel nitelikler aranacağı gibi adaylar bu ilana isterlerse kamu Personeli Seçme Sınavı ile veya tecrübeli olmak kaydı ile KPSS siz personel alımı olarak başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını en geç 30 Nisan 2018 tarihine kadar saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, www.mevka.org.tr internet adresinden temin edilecek İş Talep Formu ile ve istenilen belgeler ile birlikte Mevlana Kalkınma Ajansı "Şeyh Sadrettin Mahallesi Feritpaşa Caddesi No: 18 Meram/KONYA" adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurularda yaşanacak gecikme sonucunda Ajans sorumlu değildir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.