Türkiye'nin taşımacılık konusunda en bilinen ve yaygın firmaları arasında yer almakta olan Metro Turizm yaz aylarının gelmesi ile yatırımlarını ciddi oranda artırdı. Açık pozisyonları içinde Metro Turizm gelen personel alımı başvurularından alımlar gerçekleştirmektedir.

Metro Turizm personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları, personel alımı bölümlerinden duyurulmaktadır. Buna göre Metro Turizm açık pozisyonlar için yapılan personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Metro Turizm
Alınacak Personel Sayısı: Açık Pozisyona Göre
Alım İlleri: Türkiye Geneli

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Metro Turizm açık pozisyonları için Türkiye geneli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar hangileridir? İlan edilen personel alımı formuna bakıldığında;

Kaptan Şöför
Çağrı Merkezi
Host - Araç İçi Servis Görevlisi
Bilet Satış Yetkilisi
İdari Pozisyonlar

Yayımlanan formda yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için başvuruların kabul edildiği görülmektedir. İlgili pozisyonlar için adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Metro Turizm yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar ilgili pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olur ve kendi bilgilerine göre formlar vasıtasyla başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/5ds1TI
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim