Yolcu taşımacılığı alanın da tüm Türkiye genelinde bilinen ve alanının lider markaları arasında yer almakta olan Metro Turizm açık pozisyonları için resmi internet sitesinde yer almakta olan genel başvuru bölümü aracılığı ile başvuruları kabul etmektedir.

Metro Turizm tarafından ilan edilmiş olan pozisyonlara adaylar Metro Turizmin resmi internet sitesi aracılığı ile müracaatları kabul edebilmekte olup adaylar başvurularını Metro Turizmin resmi internet sitesinden kabul etmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır ve hangi pozisyonlar için Metro Turizm personel alımı yapıyor.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Metro Turizm
Farklı Pozisyon Sayısı: 5

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


Metro Turizm resmi internet sitesinde ki genel başvuru aracılığı ile personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.
Kaptan Şöför
Çağrı Merkezi
Host - Araç İçi Servis Görevlisi
Bilet Satış Yetkilisi
İdari Pozisyonlar
Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için Metro Turizm resmi internet sitesi aracılığı ile personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Metro Turizm yukarıda belirtilmiş olan 5 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Başvurular aşağıda bulunan link aracılığı ile yapılmakta olup adaylar ilgili formları kendi bilgilerine göre doldurarak pozisyonlara müracaat edebilir.

https://goo.gl/5ds1TI
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ