Ülkemizin neredeyse tüm şehirlere seferler düzenleyen tanınır bir marka haline gelen Metro Turizm şirketin büyüme oranını artırmak ve nitelikli personeller alarak daha çok müşteriyi hedeflemek adına boş pozisyonlara eleman alımları yapmaya devam etmektedir. Ülkemizin sayılı bütük firmaları arasında yer alan Metro Turizm iş arayanlar için büyük bir fırsat kapısı denilebilir. Genel olarak boş pozisyonları resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynakları sayfasında ki ilanlar bölümünde paylaşan Metro Turizm aynı zamanda yeni iş başvurularını kabul etmekte ve kısa süre içerisinde adaylara dönüş yapmaktadır.

Hangi Pozisyonlara Personel Alınıyor

Metro Turizm kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her sene çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Peki genel olarak alımlar hangi pozisyonlar için yapılmaktadır.

Kaptan (Şoför)
Muavin
Hostes
Bilet Satış Görevlisi
Çağrı Merkezi
Personel

Yukarıda Metro Turizmin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere alınan pozisyonlar belirtilmiştir. Bu pozisyonlara başvurabilmek için
Gerekli bölümlerden mezun

Gerekli sertifikalara sahip
Diksiyonu düzgün
Kılık kıyafetine özen gösteren
Mesleğini yapmakta sağlık engeli olmayan
Müşteri memnuniyetine özen gösteren

Yukarıda pozisyonlara başvurmak istenen adayların sahip olması gereken niteliklerde belirtilmiştir. Bu niteliklere sahip olan adayların tamamı pozisyonlar için Metro Turizm'in İnsan Kaynakları sitesinde bulunan boş pozisyonlara tıklayarak başvuru yapabilir ya da genel başvuru kısmında ki formları doldurarak öz geçmişini gönderebilir.

http://www.metroturizm.com.tr/Home/InsanKaynaklari