Ülkemizin en önemli firmaları arasında yer alan ve 25 civarı ülkede 800'e yakın mağaza ile hizmet göstermekte olan METRO Cash & Carry Türkiye 110 bin çalışanı ile ortalama 25 milyon müşteriye hizmet vermekte ve yatırımlarını da giderek artırmaktadır.

Uygun bulduğu pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olan METRO Cash & Carry Türkiye ilanlarını yayımlamadan önce tüm pozisyonları tespit etmekte uygun nitelikler belirlemekte ve ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre Metro Mağazacılık firmasının çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir ve hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

METRO Cash & Carry Türkiye kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki ilan detayları nedir? Buna göre en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, yoğun çalışma sistemine uygun olmak, müşteri memnuniyetine önem vermek gibi şartlara adayların sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

METRO mağazacılık çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? müşteri hizmetleri, market elemanı, trade marketing, reyon elemanı, kasiyer, balık reyon elemanı, kasap, deterjan ve kozmetik kategorisi müdürü, balık kategori müdürü ve son kontrol görevlisi gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Müracaatlarını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/3aQoQK linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. Adaylar gelen sayfa aracılığı ile başvurularını tamamlayabilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim