Merkez Bankası personel alımı ilanı yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası A.Ş. Naim Talu Eğitim Seminer ve Dinlenme Sitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Engelli personel alımı yapacak. Lise Mezunu Personel alımı kapsamında yapılacak alımlar için Adaylardan KPSS Şartı talep edilmiyor. Bu yönde Merkez Bankası Geçici süreli çalışacak Garson Alımı yapacağını bildirdi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Merkez Bankası personel alımı başvuru süreci 19 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 29 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Çukuraltı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 297 Menderes İzmir adresine yapılacak.

Başvuru için adaylar Özgeçmiş istenecek. Ayrıca adaylar Merkez Bankası Tesisine başvuruda bulunarak mülakata girebilir veya [email protected] elektronik posta adresine özgeçmiş görmesi ile yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

- Merkez Bankasına başvuru yapacak adayların, Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek içecek bölümünde öğretimini tamamlamış olmak,

- Türkiye İşçi Kurumu Nezdinde Engelli işçi statüsünde kaydı bulunmak

- İzmir Menderes, Selçuk, Gaziemir, Seferihisar ilçelerinin birinde ikamet ediyor olmak gereklidir.

İlanın Detayları:

Editör: TE Bilisim