Merkez Bankası personel alımı yapıyor. Üç farklı pozisyonda yayımlanmış olan ilana göre Merkez Bankası toplamda 65 kişilik boş kadro ile kadrolu personel alımı yapacak. İlgili ilan Merkez Bankası tarafından yayımlandı. Merkez Bankası güçlü özgün yapısı, nitelikli kadrosu, bağımsız, teknolojik üstünlüğü ve etkili sonuçlar alma özelliği ile dünyada önce gelen merkez bankaları arasında yer almak ve bu yönde vizyonuyla faaliyet göstermektedir. Sizde Merkez Bankası personel alımı ilanına başvuru yapabilmek için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundasınız.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Yayımlanmış olan ilana göre Merkez Bankası Bilişim Teknolojileri Denetçisi pozisyonunda 5 Personel, Denetçi Yardımcısı pozisyonuna 10 kişi ve Uzman yardımcısı pozisyonuna 50 kişilik kadro ile toplamda 65 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Adayların çalışma şekli Tam Zamanlı/Kadrolu olarak belirtilmiş olup, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İdare Merkezi Ankara ve İstanbul ileri olarak belirtilmiştir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Merkez Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranacak. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlu olmak, Son başvuru tarihi itibari ile son iki yıl içerisinde yapılmış olan Merkez Bankası sınavı komisyon mülakat aşamasından elenmemiş olmak, En az dört yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Son iki yıl içerisinde yapılmış olan Yabancı Dil sınavlarından ingilizce dilinden puan almış olmak, ve KPSS den en az 80, ALES ten en az 80, GRE den en az 156 veya GMAT dan en az 585 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 12 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 22 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Merkez Bankası internet sitesi insan kaynakları sayfasından (insankaynaklari.tcmb.gov.tr), aşağıdaki belgelerin yüklemesi suretiyle elektronik yolla yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Söz konusu ilanların tam metinlerine ulaşmak için ve ilanlardan detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Merkez Bankası Uzman Yardımcısı (50 kişi) İlanı

Denetçi Yardımcısı (10 kişi) İlanı

Bilişim Teknolojileri Denetçi Yardımcısı (5 kişi) İlanı

Ayrıca diğer banka personel alım ilanlarınıyayımlandığında anında takip edebilirsiniz. Bunun için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek ilgili ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz. Veya Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek her zaman ana sayfanızda ilanlara ulaşabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim