İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanda belirtilen detaylara göre Menemen Belediyesi, toplamda 277 personel alımı yapacak.

Türkiye İş Kurumu tarafından 13 Mart 2019 tarihinde yayınlanan bir ilanda belirtilen detaylara göre İzmir Menemen Belediyesi, tam zamanlı personel istihdam edecek ve adaylar kamu işçisi olma fırsatı yakalayacak.

Ne İşler Yapılacak?

Menemen belediyesinde çalışacak kamu işçilerinin bahçıvan ünvanıyla istihdam edileceği duyuruldu. Kamu işçisi olmak isteyen adayların yerine getirmesi gereken şartlar:

  • Okur yazar olmak,

  • Dış mekan bitkileri ve zararlılarla mücadele eğitim sertifikası,

  • Çiçek düzenleme eğitim sertifikası,

  • Temel bahçıvanlık eğitim sertifikası,

  • Peyzaj renkler ve renk harmonisi eğitim sertifikası sahibi olunması gerekiyor.

Toplamda 277 memur alınacak olsa da bu kotanın 10 tanesi eski hükümlü ya da terörle mücadelede yaralanmış olan kişiler için ayrıldı.

Menemen Belediyesi’nin 277 personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların 13 Mart 2019 ile 18 Mart 2019 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Başvuru sonrasında ibraz edilmesi gereken belgelerin Menemen Belediyesi İşkur Hizmet Noktası’na teslim edilmesi gerekiyor.

Yapılan başvurular sonrasında kura çekilecek, kura 20 Mart 2019 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 arasında çekilecek. Menemen Belediyesi Kubilay Kültür Merkezi’nde yapılacak kuraya adaylar katılabilecek.

İstihdam edilen personellerin çalışma adresi Camikebir Mahallesi, Şehit Kemal Caddesi No:1, Menemen Olacak. Aliağa, Bayındır, Bergama, Bornova, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kinik, Kiraz, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Beydağ, Buca, Konak, Menderes, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Narlıdere, Güzelbahçe, Bayraklı ve Karabağlar tercih edilen adresler arasında yer alıyor.

İlana Başvurular:

İlana başvuru yapacak adaylar İŞKUR aracılığı ile başvurularını gerçekleştirebilirler. İlana ulaşmal için ve başvuru yapmak için İş İlan No (00004878241) numarasını kullanabilirsiniz. Veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004878241

Editör: TE Bilisim