2019 yılında yaklaşık 17 milyar dolar büyümeye ulaşması beklenen medya sektöründe, en büyük gelişme mobil internet de bekleniyor. Bu durum dünya medya sektörüne bakıldığında ise 2019 yılı için 2.23 trilyon dolara çıkması şaşırtıcı bir durum değil. İşin garip olan tarafı medya sektöründe en hızlı büyüme az gelişmiş ülkelerde olacak gibi. Mesela Nijerya’nın yılda yüzde 15,2 gibi bir büyüme yapması bekleniyor. Tam tersine gelişmiş ülkelerden Japonya yıllık medya sektörü büyümesinde yüzde 0,9 ile son sırada yer alıyor. Sizde bu büyük pazarda kendinize iş bulmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Ülkemizde bu kadar çok rağbet gören ve hızla büyümekte olan medya ve eğlence sektörü doru orantılı olarak eleman, personel ihtiyacı duymakta ve sık sık gerek İnternet de gerek gazetelerde iş ilanları verilmektedir. Sitemizde medya sektörüne ait iş ilanlarını aktif olarak takip edebilir ve bulabilirsiniz. Bu sektörde o kadar çok farklı alanda iş imkanı var ki bazı diğer sektörleri de içinde barındırmasıyla inanılmaz sayıda iş fırsatları ile karşımıza çıkabiliyor. Medya sektörü dendiğinde insanların aklına hemen televizyon ve gazete gelir. Evet bu doğrudur fakat medya sektörü sadece televizyon ve gazeteden ibaret değildir. Medya Sektörü İş ilanlarını incelerseniz bu dediğimize hak vereceksiniz. Reklam sektörü, fotoğraf sektörü, çağrı merkezleri, İnternet, telefon ve iletişim gibi sektörleri de medya sektörü çatısı altında toplamak yanlış olmaz.
Eğer medya üzerine bir eğitim aldıysanız yada bu sektörde yapılabilecek herhangi bir işin gerekli bölümlerinden mezunsanız, sizler için Medya Sektörü İş ilanları araştırdık. Neler yok ki, editörden satış temsilcisine, modellikten sosyal medya uzmanına, foto muhabirlikten çağrı merkezi elemanına, yazılım uzmanından metin yazarına ve sanat yönetmeninden marka temsilcisine kadar daha sayamadığımız bir çok iş fırsatı sizleri bekliyor. Bende bu sektörde başarılı olabilirim diyorsanız vereceğimiz adresten bu ilanlara göz atarak size en uygun ilana başvuru yaparak şansınızı deneyebilirsiniz. Güncel ilanlar için sitemizi takip etmeye devam edin. İş ilanlarına ulaşmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/is-ilanlari/medya#&cs=031000000
Editör: TE Bilisim