Ülkemizin en önemli özel sektör firmaları arasında yer alan ve ev eşyalarından akıllı telefonlara, televizyondan beyaz eşyaya pek çok farklı kategoride satış yapmakta olan MediaMarkt Türkiye geneli yeni yatırımlar yapmakta, şube açılışlar gerçekleştirmekte ve müşteri memnuniyetini artırabilmek için farklı alanlarda çalışmalarını sürdürmekteir.

İşlemlerin daha hızlı gerçekleştirilmesi ve mağazalardaki personel sayısını baz almakta olan MediaMarkt açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlarını kariyer sitelerir üzerinden duyurmakta olan MediaMarkt yeni ilanlarını kariyer siteleri üzerinden duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve adaylar nasıl başvuru yapabilir?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

MediaMarkt yeni ilanlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre satış danışmanı, depo görevlisi, kasiyer, part time personel, operasyon proje müdürü, müşteri hizmetleri satış danışmanı, idari işler takım yetkilisi, satış lideri, engelli personel, envanter uzmanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki aranan şartlar ile başvuru detayları nedir?

ARANAN ŞARTLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

MediaMarkt pek çok farklı kadro için personel alıyor. Kadrolara göre değişen şartlar aranıyor. Ancak genel olarak diksiyonu düzgün olmak, sözlü iletişim becerisi yüksek olmak, ikna kabiliyeti iyi olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, dinamik olmak, teknoloji ile alakalı olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/Xwzqa8 linkini kopyalaması tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını istediği kadro için yapması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim