1991 yılında ülkemizde kurulmuş olan ve şu anda dünyanın dört bir yanında mağazası bulunmakta olan Mavi açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Açık pozisyonların belirlenmesinin ardından hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacağını Mavi resmi internet sitesi aracılığı ile duyurduğu gibi yine tüm açık pozisyonları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmakta ve müracaatları bu kanal üzerinden kabul etmektedir.

Mavi firmasının interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni ilan ettiği pozisyonlara bakılığında 50'e yakın kadro için personel alımının gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki Mavi hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılıyor

Mavi firmasının interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni ilan ettiği pozisyonlara bakılığında 50'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak ve hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI 
ÜRETİM TAKİP ŞEFİ
SATIŞ DANIŞMANI 
MAĞAZA MÜDÜRÜ
FİNANSAL ÜRÜN PAZARLAMA ŞEFİ
LOJİSTİK OPERASYON ASİSTANI
İŞ ANALİSTİ
ÜRÜN PLANLAMA SORUMLUSU
DENETİN ÜRETİM ŞEFİ

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Mavi 50'e yakın personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlara müracaat edecek olan adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvurular için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/L41vpI
Editör: TE Bilisim