1991 yılında İstanbul'da kurulmuş olan Mavi Jeans şu anda Türkiye başta olmak üzere çok sayıda farklı ülke de hizmetlerine devam etmektedir. Yeni üretimlerini yapan ve satışa sunmakta olan Mavi Jeans açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir.

Mavi Jeans tarafından tespit edilmiş ve doldurulması gerektiği uygun bulunulmuş olan 40'a yakın pozisyon interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Bu pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Peki Mavi Jeans personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kuruluş: Mavi Jeans
Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM VAR


Mavi Jeans ilan ettiği 40'a yakın pozisyona personel, eleman alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.
SATIŞ DANIŞMANI
ENGELLİ GENEL BAŞVURU
MAĞAZA MÜDÜRÜ 
MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI
SATIŞ PLANLAMA ASİSTANI
FİNANSAL PLANLAMA SORUMLUSU
PART TİME SATIŞ DANIŞMANI

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan tüm pozisyonlar için Mavi Jeans personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki adaylar alım ilanlarına nasıl başvuru yapabilir. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve uygun pozisyonlar için aynı kanal üzerinden kendi bilgileri içeren form aracılığı ile müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/XLjoWP
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim