Türkiye'nin dört bir yanında irili ufaklı bulunmakta olan mağazaları ile satışlarına devam etmekte olan Mavi Jean açık pozisyonları için sürekli olarak personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Mavi Jean ilanları genel olarak interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Mavi Jean tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında part time ve öğrenci alımları dahil olmak üzere çok sayıda memur ve personel alımlarının yapıldığı görülmektedir. Peki Mavi Jean hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Mavi Jean
İlan Edilen Pozisyon: 40'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Mavi Jean interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna 40'a yakın ilan duyurdu. Buna göre 40'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki Mavi Jean hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.

SATIŞ DANIŞMANI
ENGELLİ GENEL BAŞVURU
MAĞAZA MÜDÜRÜ 
MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI
SATIŞ PLANLAMA ASİSTANI
FİNANSAL PLANLAMA SORUMLUSU
PART TİME SATIŞ DANIŞMANI

BAŞVURULAR

Yukarıda ilan edilen pozisyonlar başta Mavi giyim firması 40'a yakın ilan için personel alımı gerçekleştirmektedir. Mavi bünyesinde istihdam etmek isteyen personel adaylarının aşağıda ki linkler yardımı ile istediği pozisyonlara müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/XLjoWP
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim