Ülkemizin önde gelen kuruluşlarından bir tanesi olan MAVİ, 1991 yılında İstanbul’da kuruldu. Bu yıl 25. yaşını kutlayan ve 20 yıldır Türkiye’nin lider jeans markası olan Mavi; ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, Avustralya ve Rusya’nın aralarında bulunduğu 50 ülkede 385’i Mavi shop olmak üzere 5.000’e yakın noktada müşterileriyle buluşmakta olup büyüme oranını geliştirerek personel kadrosunu da ilanları ile geliştirmektedir. Personel alımlarına 2020 yılı itibari ile de hız veren MAVİ yeni personel alımı ilanları yayımladı ve toplam 43 farklı iş ilanının yayımlandığı görüldü. Peki MAVİ hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, adaylar müracaatlarını nereye ve nasıl yapması gerekmektedir?

Alım Yapılacak Kadro Nedir?

MAVİ 43 farklı iş ilanı yayımladı. Pozisyonlara bakıldığında Üretim Takip Sorumlusu, Business Solutions Associate, Satış Operasyon ve Planlama Yöneticisi, Mağaza Müdür Yardımcısı, Mağaza Müdürü, Satış Danışmanı, Arapça Bilen Satış Danışman, Arapça Bilen Satış Danışman, Görsel Prodüksiyon Asistanı, Görsel Prodüksiyon Asistanı), pozisyonları başta olmak üzere 43 farklı ilan ile personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Başvurular

MAVİ yukarıdaki pozisyonlar başta olmak üzere 43 farklı iş ilanı için işçi alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir? Hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcınıza yapıştırarak git butonuna basın ve ilgili pozisyonları görüntüledikten sonra başvurularınızı gerçekleştiriniz. Başvurularınızı yapmadan önce firmanın aramış olduğu şartları ve nitelikleri sağlamanız gerekmekte olup müracaat şartlarını sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

https://www.kariyer.net/is-ilanlari?newProfile=1/#&ckw=Mavi

Editör: TE Bilisim