Maliye Bakanlığı bünyesindeki Bilişim personeli kadrosu için sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Bilişim personeli kadrosu için kaç kişilik alım gerçekleşecek? Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Bilişim personeli kadrosu genel şartları nitelikleri açıklandı mı? İşte  Maliye Bakanlığı tarafından duyurulan Bilişim personeli kadrosu için alımı ilanına dair bilgiler…

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Maliye Bakanlığı yeni bir ilan a çıkarak bünyesindeki Bilişim personeli kadrosu için sözleşmeli 4 personel alımı yapacağını duyurdu. Maliye Bakanlığı bu ilanı için KPSS sınavına girme şartı ve 70 puan  almış olma şartı aramaktadır..

Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan sözleşmeli personel alımı ilanı için başvuruda bulunacak olan adayların,  istenilen fakültelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmaları, Bu konuda 3 yıl Mesleki tecrübeye sahip olmaları, özellikle bilgisayar çevre birimleri ve donanım ile birlikte yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmalarının Yanı sıra güncel programlama  dilinden en az ikisini belgelemek, başvuruda bulunacak olan erkek adaylardan askerlik çağına gelmemiş ya da askerlik çağına gelmiş size askerlik hizmetini yapmış, veya muaf olma şartı aranmakta. 

Maliye Bakanlığı tarafından yapılan personel alımı başvuruları 27 Aralık 2017 tarihinde başlayacak ve 19 ocak 2018 tarihinde son bulacaktır. bu ilanı başvuruda bulunacak olan adaylar http://www.muhasebat.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu”nu Istendiği gibi doldurarak üzerine yapıştırmış oldukları fotoğrafı ile  sizden istenilen belgelerle birlikteKılavuzda bulunan adrese yollanacaktır.
 

Editör: TE Bilisim