Kasım ayında Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Maliye Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 04 Aralık 2017 tarihinde başlamıştı, ancak başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını başvuru şartlarına göre bir an önce gerçekleştirmeleri şarttır.

Buna göre Maliye Bakanlığı bünyesine Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartı ile 5 kişilk boş kadro ile Önlisans mezunu 2 Tekniker ve Lise Mezunu 3 Teknisyen alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları zorunludur.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar bu boş kadrolara başvuru yapabilmeleri için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Görevni yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak genel şartları aranır.

Ayrıca adaylardan özel olarak 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları ve Eğitim seviyesine göre gerekli bölümlerden mezun olmuş olmaları istenecektir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvuru yapacak adaylar, başvurularını en geç 15 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları zorunludur.  Buna göre başvurular, www.pergen.gov.tr adresinde bulunan "Sözleşmeli Tekniker ve Sözleşmeli Teknisyen Yerleştirme Başvuru Formu"nu doldurmak ve mezuniyete ilişkin diploma örneğini Başvuru Formuna eklemek suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir. İlanın Tam Metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim