Ülkemizin market konusunda en büyük şirketlerden bir tanesi olan Makro Market Anonim Şirketi satış hacmini geliştirmek için büyük yatırımlar yapmaya devam etmekte olan kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir.

Makro Market Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanmış ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Makro Market Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Makro Market
Farklı Pozisyon Sayısı: 20'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Makro Market'in personel alımına ilişkin bazı bilgiler yukarıda verilmiştir. Peki alınacak olan pozisyonlar hangileridir?

Gıda / Gıda Dışı Satınalma Uzmanı
Kasap/Kasap Yardımcısı
Market Görevlisi
Kasap
Manav
Şarküteri Görevlisi
Engelli Market Görevlisi
Muhasebe Personeli
Reyon Elemanı

Yukarıda Makro Market'in personel alımına ilişkin olarak bazı pozisyonlar verilmiştir. Peki müracaat etmek isteyen adayların ne yapması gerekiyor?

BAŞVURULAR

Makro Market'in personel alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda belirtilen linki takip etmesi, tüm kadroları görmesi ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olarak müracaatlarını da istediği kadro için yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/1Fsu91
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim