Ülkemizin market konusunda en tanınır firmalarından olan ve özellikle Ankara'nın neredeyse dört bir yanında mağazası bulunmakta olan Makro Market açık pozisyonları için sıklıkla personel alımları yapmakta ve uygun alanlara şube açılışları gerçekleştirerek yatırımlarını sürdürmektedir.

Marko Market personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki Makro Market personel alım detayları nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Makro Market
Farklı Pozisyon Sayısı: 23
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Makro Market'in personel alımına ilişkin bazı bilgiler yukarıda verilmiştir. Peki alınacak olan pozisyonlar hangileridir?

AVM Kiralama Personeli
Eğitim Personeli
Reyon Personeli
Muhasebe Sorumlusu
Kasiyer
Reyon Elemanı
Market Görevlisi
Sevkiyat Personeli
Ekmek Ustası
Manav
Mağaza Yöneticisi
Balıkçı
Tatlı Ustası
Balıkçı
Kasap

Yukarıda Makro Market'in personel alımına ilişkin olarak bazı pozisyonlar verilmiştir. Peki müracaat etmek isteyen adayların ne yapması gerekiyor?

BAŞVURULAR

Makro Market'in personel alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda belirtilen linki takip etmesi, tüm kadroları görmesi ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olarak müracaatlarını da istediği kadro için yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/1Fsu91
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim