Devlet Personel Başkanlığı tarafından 12 Temmuz 2017 tarihinde yapılan duyuruya göre Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 242 kişilik kadro ile işçi personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar en az lise mezunu olmak şartı ile başvurularını gerçekleştirecekler. 

ALIMLAR HANGİ İLLERDEN YAPILACAK?

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu yayımlamış olduğu duyurusunda toplamda 242 kişilik boş kadroyu farklı kadrolara ve farklı illere dağıttığını belirtti. Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Ankara'da 58 işçi personel, Çankırı'da 14 ve Kırıkkale'de 170 işçi personel olmak üzere toplamda 242 kişi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu alım yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, alım yapılacak bıranşlarda lise ve dengi okul mezunu olmak şartlarını kabul eden adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tarihten itibaren başlamış olup en geç 21 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya Türkiye İş Kurumu Resmi İnternet sitesi olan www.iskur.gov.tr internet adresinden yapılabilir. Ayrıca bunun dışında bütün gelişmeleri http://www.mkek.gov.tr/tr/Duyurular.aspx adresinden takip edebilirsiniz. 

Yapılan duyuruyu ve alım tablosunu incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim