Ülkemizin en bilinen kamu kurumları arasında yer almakta olan Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) açık pozisyonları için KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları ile toplam 132 kişilik kamu personeli memur alımı gerçekleştirecektir.

Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE)'in KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur atamalarında hangi kadrolar için memur alımı yapacağına bakıldığında en az ortaöğretim mezunu olmak üzere ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde 132 kamu personeli alımı yapacağı görülmektedir. Başvurular sona eriyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

  • Lise Mezunu

Lise mezunu 9 personel alımı yapılacak olup adayların makine meslek bölümleri ya da büro personelliği bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

  • Önlisans Mezunu

Önlisans mezunu 44 kişilik memur alımı yapılacak olup tekniker, veznedar, bilgisayar işletmeni, büro memuru, memur pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirilecektir.

  • Lisans Mezunu

Lisans mezunu MKE kurumu toplam 79 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilecek olup adaylar memur ve mühendis kadroları için yerleştirilecektir.

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan mezuniyet bilgilerine göre memur personel alımı yapılacaktır. Alımlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile yapılacak olup toplam 132 kişilik kamu personeli alımı yapılacaktır. Müracaatlar 3 Temmuz 2017 tarihinde sona ermektedir.

https://ais.osym.gov.tr

TÜM KADRO DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim