Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu personel eksikliğini tamamlamak için farklı pozisyonlarda toplamda 94 kamu personeli alımı gerçekleştiriyor. Alımlar Türkiye İş kurumu tarafından yapılacak olup alım pozisyonları, REFRAKTER USTASI - 8 PERSONEL, ÇELİKHANE OPERATÖRÜ - 30 PERSONEL,TAVAN VİNÇ OPERATÖRÜ - 12 PERSONEL, İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ - 10 PERSONEL , KİMYA - 4 PERSONEL, METAL - 12 PERSONEL, METALURJİ - 12 PERSONEL, ENDÜSTRİYEL OTOMASYON - 6 PERSONEL olmak üzere toplamda 94 kişi alınacak. Adayların başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az KPSSP94 puan türünden 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar en geç bugün başvurularını tamamlamalrı gerekmektedir. 

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Adaylardan, Lise mezunu veya buna denkliği olan okullardan mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır. 

NASIL BAŞVURULUR

Müracaatlar İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adayların ilanın yayımlandığı il İŞKUR müracaat merkezlerinden müracaat etmesi gerekmektedir. Yine İŞKUR'un resmi internet sitesinden de adaylar Makina ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü 94 kamu personeli alımı ilanına başvuru yapabilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim